28 Ocak 2009 Çarşamba

uygar ülke

Nur Nalçacı, e.nur@windowslive.com

Senin Ermenistan'ın daha uygardır. Türkiye'yi beğenmiyorsan .ittir ol, git oraya. Vatan bir nankörden daha kurtulur.Seni silah zoruyla tutmuyorlar ya!!! Amerika'da da yıllarca kalmışsın neden? oralarda dikiş tutturamadın. Üstelik çatlasan da patlasan da çocukların da yarı Türk Naber?????

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. bunların 'uygarlığına' bayılıyorum..daha ırk ayrımı yapmamayı bile becerememiş bir 'uygarlık'...senin gibi bir türk olsa çatlayabilirdi belki de,şu anda çatladığını sanmıyorum...kendi çocuğu ermeni olsa çatlayacaktı büyük ihtimal,hemen kıssadan hisse çıkarmış zeka küpü ablamız

    YanıtlaSil
  3. eleman yari turk demis ya... boyleleriyle ayni topraklarda yasamaya dayanamiyorum. sevan bey bir ermeni olarak sanirim sadece karsi tarafi kudurtmanin zevki icin dayaniyor. ben coktan siktiri cekip gitmistim onun yerinde olsam.

    not: defol git lan o zaman diyecek arkadaslar aralarinda para toplayip soyle london school of economics veya chicago university economics bolumunde yer ayarlarlarsa memnuniyetle giderim, onlar da benden kurtulur.

    YanıtlaSil