24 Şubat 2009 Salı

Soft Ergenekoncu

İlhan Sipahi, tobe.offended@hotmail.com
Bu belli ki okuryazar biri, milyonda bir de olsa öyleleri var, fakat kendi küçük dünyasına sığmayan fikirlere karşı tek savunma mekanizması küfretmek! Bu amaçla mail adresi bile açmış.

türk veya kürt sorunu artık herneyse, bu sorunun hangi zeminde tartışılabileceğini tartışmaya dahi pkk'nın götünü yalamadan başlayamaz mısınız siz yahu? ... bu bir naiflik değil orospuçocukluğudur Sevan Bey. ... sanki pkk'yı desteklemeyen kürt yokmuş gibi düşünüp yazmanız benim nazarımda ancak tersinden bir elitizmle, sizin gibi düşünmeyi aşağılamakla, dolayısıyla bir nevi soft ergenekonculukla açıklanabilir.
hain emeller'le güya taşak geçmeniz ise kendinizden akmayan kanın ağzınızı nasıl sulandırdığından ve avrupa yalakalığından başka nedir!

1 yorum:

  1. sevan bey keske turkler resmi ideoloji yüzünden fikren bu kadar sakatlanmasalardı da sizin capınızda entelektueller -tek tuk istisnalar dısında- turkler arasından da cıkabilseydi. size satılmıs ermeni deyip geciyorlar ama sizin yazdıgınız gercekleri ben sagda solda desem nasıl bir dıslanma yasarım bilmiyorum ama herseye ragmen umudum var. dilegim daha cok yazın, hep yazın.

    YanıtlaSil