1 Nisan 2009 Çarşamba

milletin başına bela olan leş

(gunkut.onder@isbank.net.tr Bu vatandaşın ikinci imalatı. Kilit gösterge: "adınıda". Zebranın çizgileri ya da panterin benekleri gibi, vatanmillet manyaklarının da de/da'yı doğru yazamamaları zannederim genetik bir özellik.)

lan salak tahrik etme milleti..senin gibi başka türlü bir salak ,gebertecek seni bi kenarda...leşin milletin başına bela olacak..aptal herif..fındık beyinli salak.lan küfür etmeyeyim diyorum zorla ettiriyorsun.sana bu memlekette yazı yazdıranda suç zaten sende değil..gün olur devran döner,düşersiniz gene göç yollarına ..kaşınma..Ülkemde yaşayan binlerce şerefli ermeni kökenli vatandaşımın adınıda kirletme.

5 yorum:

  1. BUNU YAZAN ARKADAS KESKE NUMUNE OLSA DA MUZEYE KOYSAK.... :) ARSIZLIK VE LUMPENLIK DOLDURMA BIR VATAN MILLET ASKIYLA BIRLESINCE BOYLE BIR YARATIK ORTAYA CIKIYOR ISTE...NE YAPARSIN?

    BIR DE ADAMA ZORLA KUFUR ETTIRIYORSUNUZ SEVAN BEY :)) YAPMAYIN BOYLE SEYLER :)))

    SAMI RENCBER

    YanıtlaSil
  2. cok sinirlenmisin ya :) aaa

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Cok guldum gercekten... Kufur tehdit filan feci de, adamin kufur ederken gosterdigi samimiyet cok komik...

    YanıtlaSil
  5. Göç yolları, göç yolları. Gör götüm yolları. Arkadaş hem "şerefli ermenilerin adını kirletme" diyor, hem de "göç yolları" deyip gelecekteki olası bir tehcire parmak basıyor. Vay ki vay. Future tense.

    YanıtlaSil