3 Nisan 2009 Cuma

Satılmış medyanın Fettoşcu yazarı

Okan Kılıç. okan78izmir@hotmail.com .Mail adresinden anlaşıldığı kadarıyla büluğ yaşını geçmiş olmalı.... "Odeğilde" ve "biliyormusun" şeklindeki ifadeleri zannediyorum gizli bir kuvayimilliye akademisin de öğretiyorlar bunlara; başka türlü tornadan çıkmış gibi hepsinin aynı hataları yapmasını açıklamak güç.

Satılmıış medyanın Fettoşcu yazarı... satılmış medya.satılmış Nişanyan ve türevleri........beyninize kusayım.Atatürk olmasaydı evet evet Hindistan gibi çay servisi yapsaydınız ,köle olaydınız.............size bu özgürlük fazla.... 1000 tane tarihçi bilmiyo da kıçı boklu nişanyan biliyo bi tek tarihi, arkasında da yeşil sermayenin dindarları, topunuzu istiklal mahkemelerine havale etmeli, dönek arap yalakacıları bence sizde bir kuyruk acısı var özgürlük, özgürlüğü bilmeyenin hakkı değildir.hakkınız değil özgürlük Odeğilde en çok neye acıyorum biliyormusun Çanakkel savaşında düşen atalarımız senin gibileri gördükçe boş yere şehit olmuşuz dediklerinden eminim

9 yorum:

  1. bir türk olarak bu yazılanlardan utanç duyuyorum.

    YanıtlaSil
  2. insanlar nasıl bu kadar kırıcı olabiliyorlar ki??

    YanıtlaSil
  3. "Özgürlük, özgürlüğü bilmeyenin hakkı değildir."

    Bu cümlesi ile kendini özetlemiş. Bu halk özgürlüğü bilmiyor, haklarını bilmiyor. Ne diye yazıyorsunuz sevan, etyen ve diğerleri?
    Ne diye uyandırmaya çalışıyorsunuz bu milleti?

    "Özgürlük, özgürlüğü bilmeyenin hakkı değildir" demiş hazret. Bırakın bu cahil bırakılmış halk üzerindeki faşist düzenimiz, baskılarımız devam etsin diyememiş. Bırakın bu topraklardaki azınlıkları istediğimiz gibi sindirelim diyememiş. Utanmış olsa gerek.

    Belki de yüzü kızarmıştır direkt söylemeye. Hala kızarabiliyorsa tabii.

    YanıtlaSil
  4. "Çanakkel" savaşı'na takıldım ben..

    YanıtlaSil
  5. Bazı detaylar vardır yüz defa bakar görmezsin, farkedince de hayret edersin daha önce nasıl atladım diye.
    bugünkü taraf yazınız. fark edince doğrusu değil mi?
    tamamen merak.

    YanıtlaSil
  6. Ben bu yazinin Nobel'e aday gosterilmesini teklif ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. Noktalama işaretlerinden üç nokta ve Hıncal Uluç'un Türkçe'mize kazandırdığı iki noktadan sonra, sevgili dostumuz dört nokta, sekiz nokta ve hatta onüç noktayı güzel dilimize kazandırmış ya da bilgisayarının nokta tuşu takılı kalmış. "Çanakkel Savaşı" hakkında benim kişisel tahminim; savaşın olduğu yıllar Gelibolu Yarımadası'nın ağaçsız yani "kel" tepelerden oluşmasına vurgu yapmak için yazılmış olabilir...

    YanıtlaSil
  8. Sevan Bey,
    sizden bir ara Fettoşçu kelimesinin etimolojisini rica ediyoruz:)

    saygılar, selamlar

    YanıtlaSil
  9. Yazar bu yazısında hakikaten dediği gibi beynime kustu. Hala kendimde değilim.

    YanıtlaSil