6 Şubat 2010 Cumartesi

porofesyönel eğitim almış insanlar...

Özkan Öztekin, ozkanoz5@gmail.com

bak kardeşim farkındamısın kardeşim diyorum .senin asıl sorunun demokrasi değil bunu sende türk halkıda çok iyi biliyor zaten .türk halkının ermeni halkıyla hiçbir sorunu yoktur ama anlaşılan senin türkiye cumhuriyeti yle vede misaki milli sınırlarıyla alakalı sorunların olduğu hem yazılarında hemde röportajlarında ortaya çıkıyor.türk insanının kendi ırkını sevmesi vede yüceltmesi kadar normal bir şey yoktur .kendi ırkını yüceltirkende ermeni ırkını aşalayanıda ne gördüm ne işittim.yıllar önceki husumetleri sürekli gün yüzüne çıkartıp insanlara nefret duygusu enpoze eden insanlar olmasa sorunda olmaz .evet zamanında yaşanmışlar var .ne diyoruz arşivler açılsın o zaman ak göt kara göt ortaya çıkar. biz arşivlerimizi açarız .bu memleketi kuran atatürk tür bu insanı da yüceltmek normaldir senin ve ananın babanın veya kardeşlerinin veya akrabalarının bu ülkede rahatça gezmesini yaşamasını ve o kışkırtıcı düzeysiz haksız yazılarını yazmanı sağlayan demokrasiyi cumhuriyeti hukuki haklarını mustafa kemal e borçlusun aksi halde şeriat kanunlarında sonun belli olurdu.gorbaçov veya bir başkasını bilmem ama türkiye yle sovyetlari birbirine karıştırma.VE EVET DUA ET BENCE OLURSADA AZ KANLI OLSUN YOKSA KİMLERİN KANININ AKACAĞIDA ORTADA OLUR.röportajında ne kadar aşağlık kompleksi içinde olduğun ortaya çıkıyor biz ermeniler şöyle böyle kemalistler üstün insanlar laf söyletmezler falan filan arkadaşım bu gibi durumlardan insanları kurtaracak porofesyönel eğitim almış insanlar var adınada pisikoloğ veya psikiyatrist deniyor .bence tavsiyem bir görün bence senin sorunun altındada bu pisikolojik durum yatıyor.BELKİ TARAF GAZETESİ GİBİ BELİRLİ BİR AMAÇ İÇİN KURULMUŞ BİR GAZETEDE YAZIYOR OLMANDA OLABİLİR.ALLAH KURTARSIN.

(20 dakika sonra...)

HA BİRDE KÖY ADLARI ADI ALTINDA YAZDIĞIN YAZINIDA OKUMUŞ BULUNDUMKİ EPEY GÜLDÜRDÜN BENİ.YANİ KEMAL SUNAL IN BİR FİLMİNİ SEYRETMİŞ KADAR OLDUM VALLA .BİR DAKİKA GÜLEN BİR İNSAN BİR PİRZOLA YER KADAR OLUR DİYE BİR ŞEYLER DUYMUŞTUM. SENİN ANLAYACAGIN BEN DEĞİL BİR KUZUYU BİR DANAYI YEMİŞ KADAR OLDUM.KÖY ADLARINI EVİRMİŞ ÇEVİRMİŞ GENE BİR YERLERE BAĞLAMIŞIN.İŞTE MİSAKI MİLLİYLE ARANDAKİ SORUNLARIN DE ŞİFRE OLDUĞU ANLARDAN BİRİDE BUDUR DELİL GİBİ BİR ŞEY İŞTE.NEYSE EVİRMİŞ ÇEVİRMİŞ DERKEN UYSADA KORUM UYMASADA DER GİBİ BİR HALİN VARMIŞ BU YAZIYI YAZARKEN ANLAŞILAN .BAK BENDE ŞİMDİ SENİ RAHATLATAYIM BELKİ BU GÜN MUTLU YATARSIN TARTIŞACAGIMIZ İSİM TÜRKİYE .ŞİMDİ BİRAZ SAĞINDAN SOLUNDAN ÇEKİŞLEYELİM. TÜRKİYE - TURKUEX - TUPRUKES BİRAZDA DEDENLERE SORALIM TUQERİ NEYSE ARTIK SEN BİR ERMENİ ADINA BAĞLARDA MUTLU OLURSUN .HAAA HAAA HAAAAA.

3 yorum:

  1. çok doğru söylemiş. atamız olmasaydı eğer;
    annemiz orospu, babamız deyyus, amcamız pezevenk, dayımız puştun önde gideni, halamız sermaye, teyzemiz ortalık kevaşesi, 1. derece kuzenlerimiz hermafrodit, mahalle arkadaşlarımız hedonist ve rererörö olurlardı.

    nişanyan haksız tabii ki... bozgunculuk yapıyor. zaten herkes bize düşman. tek dostumuz pakistandı, o da önden iyiydi de sonradan bozuldu vesaire.

    YanıtlaSil
  2. üstad; böyle aklıevvellerin bulaşmaları da olmasa hepten unutacağız neredeyse sizi. malumdur; taraf kadar, bazı hallerde oradan da fazla seviyorduk sizin yazıları. devam etmeniz için bir vesile yaratabilsek keşke.

    diğer bloglarınız da sessiz epeydir. hayırlı kısmından düşünelim yine de; yeni bir(kaç) kitap vardır umuyoruz ki tezgahınızda.

    selamlarımızla,

    bekir ve tarık beyler

    YanıtlaSil
  3. yazısının sonunda ha ha ha diyerek sevanı tamamen bitirmiş , koltuğunda kara kara düşünmesine sebep verdiğini düşünüyorum . Bu kadar güzel bir cevap yazısı daha önce okumamıştım . biri bana yazsı hemen dersler çıkarır hayatıma çeki düzen verirdim ...

    YanıtlaSil