25 Mayıs 2011 Çarşamba

göz göze gelmek dileğiyle

(Hasan Sami Özvarinli 25 Mayıs, 13:41)

Ulan pis herif Allahın gazabı üzerine olsun sen nasıl İslam dinine dil uzatırsın. Tez zamanda görüşmek göz göze gelmek dileği ile Pislik.

Hasan Sami Özvarınlı

3 yorum:

  1. SENİN GİBİ BİR PİSLİĞİN BENİM ADIMI VE RESMİMİ AÇIK BİR ŞEKİLDE YAYINLAMIŞ OLMASI EMİN OL BENİM İÇİN GAM DEĞİL.

    TARİH SAHNESİNDE SENİN GİBİ SOYSUZLARIN ATASINA ADALETİ İNSANLIĞI ÖĞRETMİŞ BİR MİLLETİN EVLADI OLARAK BİNLERCE YILLIK TARİHİMİZDE DEDELERİNİN EZİLMİŞLİĞİ VE BUNUN SENİN GİBİ PİSLİKLERE VERDİĞİ AŞAĞLANMA DUYGUSU SENİ BÖYLESİNE BİR HIRÇINLIĞA İTMEKTE.
    SON DİN OLAN VE YERYÜZÜNDEKİ TEK HAK DİN OLAN İSLAMA VE ONUN YÜCE PEYGAMBERİNE SENİN GİBİLERİN SÖZÜ İLE BİR ZARAR GELMEZ. ATALARIN BUNU YÜZYILLARDIR YAPMAKTA VE DURUM ORTADA.
    ALLAHIN YERYÜZÜNDEKİ KILICI OLAN VE AZAN MİLLETLERİ TARİHİN BELLİ ZAMANLARI İLAHİ BİR EMİR ETRAFINDA BİR ARAYA GETİRİEN TÜRK MİLLETİ ASLA TÜRKLÜĞÜNDEN VE İSLAMİYETİNDEN BİR ŞEY KAYBETMEYECEKTİR.
    BUNU SON VE BÜYÜK KANITI İZMİRDEN DENİZE DÖKÜLEN SENİN ATALARINDIR. ÇANAKKALEYE BAKSAN BELKİ DAHA İYİ ANLARSIN SENİN SOYUN İLE BENİM SOYUM ARASINDAKİ O BÜYÜK FARKI.
    BEN ONLARCA ASIR DÜNYAYI YÖNETMİŞ NİCE SAPIK MİLLETE İNSAN OLMAYI ÖĞRETMİŞ YETİMİN HAKKINI GÖZETEN KADINA SAPIK DUYGULAR YERİNE NAMUS KAVRAMI İLE BAKAN HAK İLE DÜNYAYA HAKİM OLMUŞ MÜSLÜMAN TÜRK HALKININ BİR PARÇASIYIM SEN İSE ANNE KARNINDAKİ ÇOCUĞU ÖLDÜRMEKTEN ZEVK ALAN TARİHTE KORKAKLIK İLE NAM SALMIŞ İÇKİ VE ZİNANIN ESİRİ OLAN BİR MİLLETİN PARÇASISIN.
    MAHŞER GÜNÜNDE ELBETTE SENİN O HAZİN SONUNU GÖZLERİMLE GÖRECEĞİM. UMARIM O HAZİN SONA ULAŞMADAN DOĞRU YOLU BULURSUN. AMA O VAKİT GELMEDEN DÜNYADA GÖZ GÖZE GELMEK DİLEĞİ İLE
    ALLAHIN GAZABI ÜZERİNE OLSUN.

    YanıtlaSil
  2. http://www.youtube.com/watch?v=gyMm1n0tJYU

    YanıtlaSil
  3. sayfanda anti-Tc ifadesi ile saldırdığın bir milletin güvenliği içinde yaşamaktasın. ayrıca Atatürk'e de alçaca saldırmışsın. en yakın zamanda bu ifadeleri kaldırmazsan seni mahkemeye vereceğim. eğer sen bu işe güler geçersen şuna emin ol pek çok Müslüman Türk evladının kanı ile sulanan ve halen Türk milliyetcilerinin kalesi olarak anılan o güzel şehrin insanları bu gerçekleri bildiğinde senin gibi bir pisliği elbette dışlayacaktır. Öğrenmeleri için elimden geleni yapacağım. aklını başına al düzelt o ifadeleri Türk milletinin yüzyıllarca tebası olan Ermenilerin evladı.

    YanıtlaSil