23 Aralık 2011 Cuma

Şahinter Ghosst

Lan İnsan Kılıklı yaratık Tc Ye Karşısında Bu ülkede Ne İşin Var ? İki yüzlü herif Maymun'dan Gelme Yediğin Kabamı Pisliyorsun Ama Doğru Sen Bir Ermenisin Hain'sin tabiki Pisliceksin Şerefsiz Herif ! Senin Ta A.q Bende Türküm Senin Gibilerin A.q Merak Etme! Küfür Ediyorum Çünkü Seviyesizlere Küfür Edilir Ermeni Piçi.!


(Aynı gün, daha sonra)
Aslında Bunlar Piyonlar Küçük Piyonlar Asıl başları bunlar değil bunlar o başların aletleri sağ sola çarpan arıza aletleri Yanı kullar Kimin Başın Bu Baş Kim Onuda Çok iyi biliyoruz Ama Şu varki Başı Başlar Ezer Ortadoğu Veya Büyük Ermenistanı unutun Kanla Aldık Kanla Öderiz Ama ilk Sizinkiler Sallanır Haberiniz Olsun!


(Aynı gün, 15 dakika sonra. İlk paragraf benim facebook profilimden alıntı.)
Selanik'te pembe boyalı bir evde doğdu. Anasının adı Ali Rıza Bey, babasının adı Zübeyde Hanım idi. Ötekinin aksine henüz hiç kimseyi öldürmedi. 
bu ne Lan Adi Herif ? Sen Türkleri Hiç Tanıyamamışsın Türkler Vur Kafasına Ses Çıkarmazlar Saflıklarından Temizliklerindendir Ama Sakın Onların Toprağına Atasına Bayrağına Kültürüne Laf Yapma Seni Ters Yatırır Gersini Biliosun Seviyene Yeterince Düştüm Şerefsiz!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder