31 Mart 2009 Salı

Yüzde on ihanet kontenjanı serbest

Habib Erim smhabiberim@hotmail.com

Tek şöhret yolunu da, Atatürk'e saldırmakla bulacağını zanneden zavallı yaratık. Tarihi gerçekleri bilmeden nasılda atıp tutuyorsun.... Şu yazını ilkokul çağındaki çocuğa okutsan, sana geçer not vermez. Hele böyle bir yazı yazıp da, köşe yazarı olarak maaş alman en azından utanmazlık. Ama sizin gibi yazarlar, efendilerinizin emri dışında yazamazlar. Misyonunuz bu ne yazık ki. Türk halkının geniş hoşgörüsü olmasa bu tarz yazı yazamazdınız. Ama halkımız şunu net olarak bilir ve kabul etmiştir. Nüfusun % 10'unun vatana ihanet etmek veya başkalarının uşaklığını benimsemek hakları vardır. Bu toleranstdan faydalanan birisiniz.... Hiç mi tarih bilgin yok zavallım! Eğer Anadolu Kurtuluş savaşı verip de kazanmasaydı, Ananı belki bilirdin amma, babanı bulmak için çok arardın! Hoş babasını bilmeden gazeteci/yazar diye takılan çok cibilliyetsiz var bu ülkede, ama beni pek ilgilendirmiyorlar.

5 yorum:

  1. Magazin muhabiri tarzıyla başlamış, sonra ortaçağ rahibi kıvamına çevirmiş. Ardından 367 Sabih'i hatırlatır derinlikte bir hukuk yorumu patlatıp, "behey dürzü vadisi"nden geçerek mahsuscuktan nihilizmde karar kılmış.

    notum 10 üzerinden 8,5.

    gerçekten kötüydü..

    YanıtlaSil
  2. kendilerinin her haltı bildiklerine olan imanları hakikaten enteresan...

    YanıtlaSil
  3. zaten ilkokul çocuklarına zorla ezberletmiyorlar mı bu tarihi?tabi geçer not vermiyecekler...

    YanıtlaSil
  4. Bir ülke düşünün ki, tüm kadınları acaip güzel ve diğer ülkelerdeki erkekler de o ülkedeki dişilere bakıp bakıp iç geçiriyorlar. Yazar haklı tabii. O tüm bu gerçeklerin farkında. Bütün dünya işi gücü bırakmış bu yüzden bizimle uğraşıyor. Hep kadınlarımızın peşindeler af buyurun.

    YanıtlaSil
  5. "toleranstdan" demis. :)

    kendine aydin diyen koca koca tarihciler bile nisanyan' la tartismaya giremezken (veya agzinin payini alip otururken) cahil cuhelanin bu kadar ozguvene sahip olmasi gercekten ilginc.

    YanıtlaSil