30 Ekim 2009 Cuma

Ceren - quenya11@hotmail.com

70 milyonluk Türkiye'de 10 bin vatan haini (meslektaşın) dışında okuyucun olmadığını dahası bu insanların senden dolayısıyla gazetenden nefret ettiğini, gazetenin ve senin zaten olmayan olumlu itibarını her yazınla ve her gün kat be kat aşağı çektiğini bilmeni isterim.
Bu okur kitlesi, paranın amerikadan, soros finansından ve zaman gazetesinin de dahil olduğu örgütten geldiğini anlayacak kadar zeki ve bilgili.

Elbet bir gün gelecek hesabın sorulacak. Aslında ırkçılık ne güzel bir şeymiş, senin gibi yılan dilli, zehirli ve çoğu soydaşı gibi karaktersiz insanları "diğer" grubuna sokmaya yarıyor. "Ne Mutlu Türk'üm Diyene!" (senin gibi para karşılığı kendini satan, korkak, karaktersiz vatan hainlerinin de barınmasını mümkün kılan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük Atatürk)

Sen O'nun ayakkabısı kadar bile değerli olamazsın. Çünkü kıçını paranın geldiği Taraf'a (yöne dedim- zekanın iki anlamı olduğunu ayırt edemeyeceğini varsayarak yazıyorum) satarsın. Bu sözleri okuyup sinirlenmeyecek kadar bile arsızsın. Gün gelir devran döner...

3 yorum:

  1. ilk 2 paragrafta özneleri sürekli birbirine karıştıran,daha sonra ırkçılığın ne de güzel birşey olduğunu algılamamızı sağlayan,son olarak da anlamamız için bilahare açıklamasını yaptığın o muhteşem edebi sanatı gerçekleştiren zekana hayran olmamak elde değil ceren...

    YanıtlaSil
  2. 10 bin vatan haini meslektaş. Vay bee.

    YanıtlaSil
  3. bi daha okudum da üzüldüm yahu...uygun fiyata türkçe dersi verilir ceren.haberin olsun :)

    YanıtlaSil