30 Ekim 2009 Cuma

Koray Yücel - korayyucel82@gmail.com

merhaba.. gazetenizde yazdığınız köşe yazsını okudum ve gerçekten ilgimi çekti size bu konudaki görüşlerimi bildirmek isterim.

ULAN ŞEREFSİZN SOYU... ADİ AŞŞAALIK KOPEK.. SİZİN DİNİNİZE DE İLMİNİZE DE SOKİYİM.. SİZ Mİ BİZE ÖĞRETİCEKSİNİZ İNSANLIĞI ULAN

1914 TEKİ YAPTIĞINZ KATLİAMI 1990 LARDA YAPTIĞINIZ AZERİ SOYKIRIMINI NE ÇABUK UNUTTUNUZ LAN ADİ SOYSUZLAR. BEBEK KATIİLLERİ..

BUNLARI YAZMAMIN HİÇBİR ETKİSİ OLMICAK TAKMİCAKSINIZ AMA SUNU BİL Kİ HEPINIZ OROSPU ÇOCUĞUSUNUZ.. BU MEMLEKETTEN SİZİN GİBİ

SOYSUZLARI HAVASINI SOLUDUĞU EKMEĞİNİ SUYUNU YİYİP İÇTİĞİ MEMLEKETİ BÖLMEK İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPAN VATANSIZ NE SİKİM OLDUĞU

BELLİ OLMAYAN ERMENİ VE KÜRT Kİ İKİSİDE AYNI BEŞ PARA ETMEZ IRKTIRLAR, OLDUĞU SURECE HER YERDE HER ŞEKİLDE ZİHNEN MADDEN MAANEN NE ŞEKİLDE OLURSA

OLSUN BU MEMLEKETİ ZİNDAN ETMEK İÇİN YASIYORUM.. HEPİNİZE..

SEN KİMSİN Kİ O KOKUSMUS İTE KOPEĞE MASTURBASYON YAPAN AĞZINI BOYLE ŞEYLERE AÇIYORSUN..

YARANIZ ACINIZ VAR ANLIYORUZ BELLİ AMA İSTEDİĞİNİZ KADAR GÖTÜNÜZÜ YIRTIN BU MEMLEKET SİZİ HER NE ŞEKİLDE OLSUN İÇİNDE ACİZ KOPEKLER GİBİ SİNDİRİR..

10 yorum:

  1. bu en güzeliymiş... arkadaş kendi çapında düşünmüş plan yapmış bir de. yerim!

    YanıtlaSil
  2. ben bunun buyuk harfle yazarken bir de yuksek sesle bagirdigini arada bir de eliyle monitore sicrayan tukrugu temizledigini sonra la bu enter (yazildigi gibi okuyarak)dugmesi nerede dedigini gozumun onunde canlandirabildim, imanim gevredi... bebegim, minicigim, sevgilim benim!

    YanıtlaSil
  3. En begendigim bu oldu... Din,Irk, Ermeni, Kürd bisey birakmamis.. Açik sözlü arkadas, sözde degil özde vatandaslarin kim oldugunu güzelce yazmis. Kendisini her türlü rütbe için ben hazir-yeterli gördüm. Bu azimle Harbiye naziri olur bu arkadas :-)... emredirsiniz komutanim. Mesaj gönderilmistir, Nisanyan kalesi alinmak üzere, -Anlasildi, tamam... :-))

    YanıtlaSil
  4. sanırım bize birşey anlatmaya çalışıyor =))

    YanıtlaSil
  5. Niyetim yazının güzel bir analizini yapıp biraz eğlenmekti ama o kadar bozuk bir dil kullanmış ki tek anlayabildiğim yer yer Türkçeye de yer verilen özel bir dille yazılmış:):):):). Bu yazıyı okuyorsa benden ona minicik bir tavsiye:
    1. Azıcık dilbilgisi öğren. Madem bilgisayar kullanmayı biliyorsun, aç gogılı kelimeyi yanlış bile yazsan o sana düzeltir hatta "... bunu mu demek mistediniz" der.

    2. kullandığın soykırım, ırk vb. kelimelerin anlamlarını yine internet vasıtasıyla öğren.

    Bunları yap mutlaka. Yoksa sana rütbe falan vermezler bulunduğun seviyede:):):)

    YanıtlaSil
  6. ''SİZ Mİ BİZE ÖĞRETİCEKSİNİZ İNSANLIĞI ULAN''...kim öğretecek bilmiyorum,ama birilerinin öğretmesi gerektiğini kendisi gayet güzel ispatlamış...

    YanıtlaSil
  7. Yazar burada bir şeyler anlatmak istemiş ama havladığı için ne dediği iyi anlaşılmıyor.

    YanıtlaSil
  8. mektubun acilisi cok kibar sanirim ozellikle secilmis hani bazi emil progamlari 2 satir preview yapiyor ya

    YanıtlaSil
  9. bana ilginc bir sekilde yilmaz ozdil yazilarini hatirlatti. enter'larin kullanisi konusunda yilmaz bey bir adim daha ileri ama onun disinda pek bir fark da yok yahu.

    YanıtlaSil
  10. sanatçı bu çalışmasında giriş-gelişememe-erken boşalma evrelerinden oluşturmuş yazısını .

    YanıtlaSil