30 Ekim 2009 Cuma

rocknlove4ever@hotmail.com

ermeni amindan cikan, sonunun hirant dik gibi olmasini isteyen soysuz ermeni pic kurusuna!


Ey Türk Gençliği !
Birinci vazifen, Türk İstiklalini, [Atatürk'ün hitabesini aktarmış].

8 yorum:

  1. HAHAHAHAHA!!!!!! Rocknlove4ever.More like fascistmarchesnhate4ever. Ataturk dedi degil mi size Trabzondan issiz gucsuz fasist serserilere silah ve para verin silahsiz insanlari sokak ortasinda ensesinden vurdurun, oldurtun, bundan gurur duyun, lafini begenmediginizi de "basina ayni sey gelir ha" diye internet uzerinden tehdit edin. Insan utanir biraz. Yaptiginiz insanlik disi davranislara ahlaki temel olarak Ataturk'u gostermeniz anlamli degil. Yemiyoruz. Kendi cinayetlerinize 71 sene once olmus bir devlet adamini ortak edemezsiniz. Bu sizin gunahiniz. Sahip cikin.

    YanıtlaSil
  2. Yazar burada vaginaların etnisiteye göre değişim gösterdiğine işaret etmiş. Ey Türk genci, çıktığın vagina Türk vaginası değilse hapı yuttun.

    YanıtlaSil
  3. Nagme denen ermeni pici:

    Ya adam gibi Turkce yaz yorumunu ya da tamamen Ingilizce yaz. Oyle karisim yapma. Oraya karman corman bi seyler yazdin ama eger dedigini anladiysam ermeni olayim, bak kendime ne buyuk bi hakaret ettim. Ataturk'u o pis ermeni diline alma bile, soysuz. Ayrica siz kimsiniz ki avuc ici kadar ermeni picleri bizim milli degerlerimize saldirma curetinde bulunuyosunuz? Siz kimsiniz ulan? Bi onu soyleyin bize? Senin kendi ulken aha orada, gitsene. Neyine burda dagdan gelip bagdakini kovma curetinde bulunuyosunuz? Ben soyleyim niye. Bu ulkenin parcalanmasini istediginiz icin. Zamaninda size soyle gercekten bi soykirim yapmak gerekirdi...ahhh simdi yanarim yanarim kokunuzu kazimadigimiza yanarim. Bu ulkenin dilini konusuyo musunuz? Bu ulkede yasiyo musunuz? Bu ulkeyi kurtaran kisinin andina, bize emanetine sen dil uzatacaksin, sonra biz tepki gosterince adimiz fasit olacak he? Siktiiiir. Nefret mi? Size alasini besliyorum. Simdi ekranin arkasinda sen hahahalari at, yanimda olsaydin, seni parcalardim serefsiz.

    Halil denen diger ermeni pici:

    Ciktigin vajinasi Turk vajinasi olmak zorunda degil cunku Ataturk'un Turkluk anlayisi filozofik bir anlayistir ama bu topraklarda yasiyorsan, bu ulkenin milli tarihine, degerlerine, bayragina, Atalarina, Turklere emanetine saygi gostereceksiniz, itaat edeceksiniz kopekler!

    Sana gelince nisanyan denen orospu cocugu cuce. Neden ermeni milli marsini duzenlemiyosun? Niye bi Turk kalkip sizin marsiniza saldirmiyo ama siz boyle bi curette bulunuyosunuz? Ulan siktir olup gidin bu ulkeden. Milletin katsayisini arttiriyosunuz, ondan sonra seviyeli, sakin yorumlar bekliyosunuz. Amaciniz zaten bu halki tahrik edip, iyice yipratmak. Nisanyan, tipi kaymis ermeni pici, sana acilan davalarla ugrasmak icin mahkemeye gitmekten artik o pis gobegin biraz erir heralde artik gotten bacak kelos seni. Sen buyuk ihtimal benden once geberirsin, 50 lerindesin bense 20 lerimde, bak senin geberdigin gun parti atip, gobek atmazsam ben de Turk degilim :)

    YanıtlaSil
  4. En yukaridaki yazinin sahibi benim. Bu soysuz buraya yazilari koymakla bana adam oldu sanki. Kendi capinda bizi rezil ediyo zuhahahaha. Bizim sansimiz olsa burda yazdiklarimizin alasini ve daha fazlasini senin yuzune yapardik nisanyan pici.

    YanıtlaSil
  5. Yazar bu arada çok kızmış ve üşenmeyip gitmiş ermeniler adında bir blog oluşturmuş, etrafa küfretmeye devam etmiş.Bu ne enerji, bu ne şiddet bu celal. Fakat yabancı dildeki nickini değiştirmeyi ihmal etmiş. Bu ne yaman çelişki anne.

    YanıtlaSil
  6. halil zoruna gitmediğse ananıda ben alayım olurmu? yada bir amca ayarlayalım içini kurcalasın?

    YanıtlaSil
  7. feridun'um, çatalkaram. de, dahi ekleri ve mi soru ekleri ayrı yazılır kuzucuğum. önce kendi ana dilini öğren türkçü böcüğüm.

    YanıtlaSil
  8. MY HIV DISEASE WAS CURED BY PROPHET ODODOWU, WITH HIS HERBAL HEALING
    SPELL (ododowuspellhome@gmail.com ). DR ODODOWU is the only Dr who could ever
    get my HIV - AIDS cured with his healing spell, I have tried almost
    everything but I couldn't find any solution on my disease, despite all
    these happening to me, I always spend a lot to buy a HIV drugs from
    hospital and taking some several medications but no relieve, until one
    day I was just browsing on the internet when I come across a great
    post of! Michelle! who truly said that she was been diagnose with HIV
    and was healed that very week through the help of these great powerful
    healing spell doctor, sometime I really wonder why people called him
    Papa ododowu, I never knew it was all because of the great and perfect
    work that he has been doing that is causing all this. so I quickly
    contacted him, and he ask me some few questions and he said a thing I
    will never forget that anyone who contacted him is! always getting his
    or her healing in just 8 hours after doing all he ask you, so I was
    amazed all the time I heard that from him, so I did all things only to
    see that at the very day which he said I will be healed, all the
    strength that has left me before rush back and I becomes very strong
    and healthy, this disease almost kills my life all because of me, so I
    will to hospital to give the final test to the disease and the doctor
    said I am HIV negative, I am very amazed and happy about the healing
    Dr ODODOWU gave to me

    YanıtlaSil