30 Ekim 2009 Cuma

Serap Gedik - vampirefreaks_62@hotmail.com

Sayın Sevan Nişanyan,attığı pislikten daha pis olan fikirlerni
utanmdan gazete köşelerinde yayınlayan aptal insan..Gençliğe hitabeyi değiştirmek sana mı düştü..O beğenmediğin Atatürk olmasaydı dışkını
attığın karını acaba hangi yabancı askerle sesini çıkaramadan beraber götürecektin haberin varmı?ya da babanın alman veya yunan veya italyan
olabileceğini hiç düşünmedin mi?kime neye hizmet ettiğini hepimiz biliyoruz ama biraz adamlık varsa içinde biraz şeref biraz namus( ki karısının üstüne
b.kunu boşaltan bi adamdan beklemiyorm açıkçası)ama yine de bilmediğimiz bir köşende gizli saklı kalmışsa düzelt hatanı..Biz ne laik Türkiye mizden ne Atamızın devrimlerindn ne ordumuzdan ne şehidimizden vazgeçmiyoruz..çok istediğiniz gibi yaşamak istiyorsanız başbakanınızın söylediği gibi defolun iran,suriye veyahut arap emirliklerinden biyerde yaşyın..bizim ülkemiz bu beğenmeyen defolsun..

9 yorum:

  1. Ne olur birisi söylesin yahu bu adam kime hizmet ediyor:) Bir de ben okuduğumu anlayamıyorum galiba yayınlanan yazıda laik Türkiye'den, Şehitlerden vazgeçin mi yazıyordu da bu kızcağız "Biz ne laik Türkiye mizden ne Atamızın devrimlerindn ne ordumuzdan ne şehidimizden vazgeçmiyoruz" diyor.

    YanıtlaSil
  2. yine skilme korkusu...gettingfuckedfobia her yerde

    YanıtlaSil
  3. ölen hep gurebanın çocuğu olunca şehitten vazgeçmemek de çok kolay oluyo haliyle...

    YanıtlaSil
  4. Klasik, Atatürk olmasaydı eğer anamız orospu, babamız pezevenk, dayımız deyyus, amcamız puşt, kızkardeşimiz motor olurdu diskuru. Puha haha haaa.

    YanıtlaSil
  5. hanımefendinin mail adresine bakarak kendisini pek de ciddiye almamak gerektiğini anlayabiliyoruz. vampirefreaks de ne ola ki?!? sanırım 1962 doğumlu bir de, kıt matematik bilgim beni yanıltmıyorsa 47 yaşında. (yoksa 62den tavşan mı?) yazık vallahi.

    YanıtlaSil
  6. Türk milliyetçiliğindeki sado-mazo eğilimleri araştırma konusu yapacak bir akademisyen ne zaman çıkacak. ortam epey zengin. blog sahibi uyuma, sözüm sana. :)

    YanıtlaSil
  7. Ah orospunun boklari sizi, Turkcu genclik sizi ezecek, ezecek! O etnik dokuntululugunuzle nasil da asagilik kompleksi icerisindesiniz degil mi kozmopolit kevasenin picleri sizi.

    YanıtlaSil
  8. Küfür ederken de sizli, bizli konuşan kibar arkadaşı tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  9. Bir de "Be Hey Dürzü" yapıştırsaymış tam olurmuş. Tabi sizin gibilere en iyi cevabı Neyzen Tevfik vermiş diyerek. Eksik kalmış. Olmamış. :-))

    YanıtlaSil