30 Ekim 2009 Cuma

spastic505@aol.com

lan amina kodugumun ermeni piciiiii...sen kimsin ki lan, sana Ataturk'un Turk Gencligine Hitabesini degistirme cesaretini kim verdi orospu cocuguuuuu? Lan sen siktir olup gitsene ermenistan denen kendi 3. dunya ulkene? Siktigimin orospu cocugu defol gitsene benim ulkemden lan!

Iyi oku bu satirlari soysuz kopek!

Ey Türk Gençliği !
Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet... [Atatürk'ün hitabesini aktarmış]

12 yorum:

  1. gercekten had safhada spastic. Bu yazinin ciddi hukuki sonuclari oldugunun idrakinde olamayacak kadar. Okuzluk ve medeniyetsizlik bu kadar guzel ortaya konulur. Gercekten aradigin hersey damarlarindaki asil kanda mevcut. belli. Sonra "Amsterdam seyahatinde benim Turk olduguma inanmadilar, Italyan sandilar" diye mutlu olur bu tipler.

    YanıtlaSil
  2. spastic...kendini bilmek bir erdemdir

    YanıtlaSil
  3. Gitsene kardeşim Ermenistan'a. Orası 3. dünya ülkesi burası 1. dünya ülkesi. puhaaa haha haaaa.

    YanıtlaSil
  4. Halil denen ermeni pici:

    Zavalli sey seni. Ermenistan kurulus tarihinden beri 3.dunya ulkesi. Turkiye ise cok hizli gelismekte olan bir ulke. Turkiye kurulus tarihinden itibaren 15 yil icinde zamanin en gelismis ulkeler listesine girmeyi basardi. 150 yillik ilerlemeleri 15 yil icinde Turkiye, Ataturk sayesinde basardi. Tarihte hic bir ulke bu kadar hizli gelismedi. Beyinsiz, azicik bilgin olsaydi, bunlari bilirdin.

    Bugun bile gelismesi cok hizli oldugu icin, Turkiye, simdiden CIA tarafindan gelismis ulke olarak nitelendirilmistir. Ingilizcen varsa gidip Turkiye'nin wikip sayfasinda bunu kaynakli bir sekilde gorursun. Turkiye ayrica bolgesel guctur. NATO'da, ABD'den sonra en buyuk orduya sahip ulkedir, G-20 ulkeler listesindedir, vs vs. Ezik picler. Niye bugun Turkiye'ye gizli gizli kacak olarak ermeniler geliyo ama sizin avuc ici kadar mikroskopik ulkenize hic bi Turk gitmiyo he?

    YanıtlaSil
  5. kaank:

    hey, ben ermeni olmak yerine her sey olurum, bok bile olsam bunu gururlana gururlana soylerderim sirf beterin de beteri vardir ve ermeni olarak dogmus olabilirdim, buna da sukur diyerek.

    YanıtlaSil
  6. Nagme:

    Bak burda gordugun kufurler, benim size olan nefretimin daha milyonda biri bile degil. Dusun. Bu nefret ne kadar buyuk ki, nasil kelimelere yansimis. Korkunc degil mi? Bana medeniyetten, egitimden bahseden adamlara bak. Ulan sizde seref, saygi yok be. Benim egitim seviyem gayet yuksek ama bende sinir de cok yuksek ve hepinizi gebertme istedigi de iste kelimelere boyle yansiyo. Ayrica, ac ulan ac hakaret davasi ac!

    YanıtlaSil
  7. "Sonra "Amsterdam seyahatinde benim Turk olduguma inanmadilar, Italyan sandilar" diye mutlu olur bu tipler."

    Kendinle karistirma beni. Sen serefli bi soydan gelmenin nasil bir sey oldugunu bilmezsin, onun icin her yerde TURK'UM demenin hazini hic hayal bile edemezsin. Kendi ezikligini reverse psikoloji olarak bana uygulamaya calisma ermeni pici.

    YanıtlaSil
  8. spastic denilen yaşam formu galiba nişanyan'ın sadık okuyucularından. anında yorumlarımıza cevap yazmış. helal olsun, yakışır abime.

    YanıtlaSil
  9. ben türküm ama senin gibi biri olmak yerine mesela taş olmayı yeğlerdim.çok düşünmeme rağmen bok olmayı isteycek kadar iğrençleşemiyorum.ama bokken bok olduğumun farkında olamayacağım için bok olmayı da yeğlerdim sanırım...sana tavsiyem kendini daha fazla düşürmeden bas git.bi de ingilizce bilmiyorsan ingilizce mail adresi alma

    YanıtlaSil
  10. dunyanin en hizli gelisen ulkesi demis.
    asdadfgasdfasdfg

    sanirim gelismekten farkli seyler anliyoruz. cumhuriyet' in ilk 15 yilini kastediyorsa ben orda bi gelisme goremiyorum. bazi alanlarda var gerci ama o da zaten ataturk' un mudahalesi disinda kalan gozden kacmis veya uluslararasi antlasmalarla korunan konular. :)

    YanıtlaSil
  11. "Türkiye'de internetin maalesef ortalama zekâ ve üslup düzeyi üzerinde olumsuz bir etkisi var. Bana gelen incilerden bazılarının kaybolup gitmesine gönlüm elvermediği için yayımlamaya karar verdim."

    Ha siktir pezevenk, seni ermenistan, abd, ab kuklasi. Sen git Turklerin baba saydigi kisinin (adi ustunde AtaTurk) o degerli sozlerini bilincli bir sekilde halki tahrik etmek amaci ile degistir ondan sonra da milletin hakli ve yerinde tepkisini zeka dusuklugu, uslup bozuklugu bilmem ney gibi seylerle nitelendir. Bu laflara kendin bile inanmiyorsun. Ayni 5 yasinda ki bir cocugun ne olursa olsun ha olumlu ha olumsuz ilgi cekmeye calismasi gibi anca bu halkin degerlerine saldiriyorsun. Klavye arkasinda saklanarak boyle zirlamak kolay. Benim paramla kapina konulan koruma polislerinin sagladigi guvenceden yararlanarak saga sola dil uzatmak kolay. Tipi kaymis, gotten bacak cuce, yag torbasi orospu cocugu. Bir sikimlik canin var. Kac para aldin? Cebine ne kadar indirdiler serefsiz? Genclige Hitabe'yi degistirmekle ne gibi bir tepki alacagini sen zaten biliyordun. Zaten bu gibi iletileri ve yorumlari almak seni mutlu ediyor. senin gibileri oldurecek sey ilgi ve tepki vermemek. Sonun hirant dink kopegi gibi olur umarim. Yasin 50+. Benden once geberme sansin cok daha fazla. Sen geberdiginde mezarina gelip sicmazsam bak ne olayim ama yine umarim ki boyle bir sansim olmaz cunku o pis ermeni lesi vucudunu Turkiye'ye degil ermenistan adli tavuk gotu kadar buyuk ulkene gommeleri vasiyetindedir.

    Yukarida ki diger 2 ermeni picine daha cevap bile yazmiyorum cunku gorunuse gore nefes almalari bile suc olan ermeni picleri gotlerinden laf olsun torba dolsun diye konusmalarina ilaveten, bu verilen ilgi ile kendilerini bir bok sanmaya baslamislar.

    YanıtlaSil
  12. Aradan dört sene geçmiş, yukarıdaki arkadaş bu konularda şu an ne düşünüyor acaba?

    YanıtlaSil