30 Ekim 2009 Cuma

Volkan Yıldırım - volkanyildirim_61@hotmail.com

VATANSEVER MİLLİYETÇİ TÜRK GENÇLİĞİNE SALDIRARAK İÇİNİZDEKİ ZEHİRİ BOŞALTMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ SON YAZDIĞINIZ SÖZDE HİTABEDE BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜMÜZE AŞAĞILIK ŞEKİLDE SALDIRIDA BULUNDUNUZ TÜRK GENÇLİĞİNİ PROVAKASYONA TEŞVİK ETMEYE DEVAM EDİN AMA ŞUNU BİLİN Kİ BİZLER NE ZAMAN SUSUP NE ZAMAN KONUŞACAĞIMIZI İYİ BİLİRİZ SENİN ATALARINDA İYİ BİLİR NİŞANYAN.TÜRK MİLLETİ TÜRK DEVLETİ ÜÇ BEŞ ASALAK İSTİYOR DİYE YIKILMADI YIKILMAZ MERAK ETMEYİN SEN MÜSAİT YERLERİNDEN UYDURDUĞUN HİTABELERİNİ ÜÇ KURUŞA SATIN ALINAN VATAN HAİNLERİNE İLET BİZE ATAMIZIN BURSA NUTKU YETER BURSA NUTKU NE DEMEKTİR BİLİYORSUNDUR UMARIM ... SAYGILARLA ALMİLA BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI VOLKAN YILDIRIM

2 yorum:

  1. Biz ne zaman "konusacagimizi" biliriz gercekten.Ermenilerin atalari da bilir degil mi Volkan Yildirim? Baklayi agzindan cikarmak ne kadar rahatlatiyor degil mi? Midas'in kulaklari essek kulaklari. Ermenilere neler yaptigimizin farkindayiz hepimiz degil mi Volkan Yildirim? Sadece kimseye soylemiyoruz. Soyleyenleri susturuyoruz. Ne de olsa bu Ermeniler insan degil. Bu topraklarin evladi degil, sadece uc bes asalak. Yasasin vatanseverlik.
    Sana da saygilarla

    YanıtlaSil
  2. Nagme öyle acıklı yazmışsın ki gözlerim yaşardı ağlayacaktım neredeyse?
    Bize "Ermenilere ne yaptığımızın farkındayız değil mi?" diye duygusal sitemlerle yaklaşırken, gözünün önüne yakın geçmiş olan karabağ ve orada katledilen milyonlarca insan gelmedimi? diye sormadan edemiyor insan.
    siz geçmiş 20 yılın hesabını verin önce ondan sonra geçmiş 90 yılın araştırmasını yapın!
    Senin şu yazdığın cümleleri Ermenistan'da yaşayan Türkler Ermeniler için dile getiremez!
    Çünkü bizim aramızda KOCAMAN BİR FARK VAR!
    Aydın sanıyorsunuz kendinizi, adaleti arıyorsunuz sözde.Derin dehlizlerin içindesiniz, karanlıkta kaybolmuşsunuz haberiniz yok.

    YanıtlaSil