30 Ekim 2009 Cuma

Yiğit Osman Şen - efsane_cilgin_turk@hotmail.com

Benim atama saldırma hakkını kimden alıyorsunuz siz alçaklığında bir sınırı var terbiyesizler ahlaksızlar bütün ermenilerin ve hümanistlerin canı cehenneme! azgın demokratlar libarel şerefsizler hümanist alçaklar! satılmış herifler onun bunun köpekleri namusuzlar! o yazı derhal kalkacak ve özür dileyeceksiniz! yoksa yasal işlemler başlatıcam.

[35 dakika sonra tekrar]

Sizde hiç namus yokmu lan bu şerefsizliği yapmanız için akp size kaç para verdi kaç paraya sattınız lan kendinizi şerefsiz ermeniler soysuzlar itoğulları sizi gidi namusuzlar biraz adam olun lan bu ülkede Türkte var namusuzlar aşırı soysuzlar sizin bu yaptığınız insanlığa sığarmı lan birde demokratım diye geçinirsiniz siz salgırgansınız! demokrat değilsiniz siz hayvanoğlu hayvansınız insan değilsiniz bunu yapan bir insan evladı olamaz! milleti tahrik etmek için elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz bu kadar şerefsizlik olmaz mağdem bu ülkede hakarette serbes ozaman bende size HAYVANOĞLU HAYVAN diyorum. hade meydan birazcık aklınız varsa tartışalım.

6 yorum:

  1. tam olarak kimin özür dilemesi gerek? bu kadar çok sıfat kullanılınca kafam karıştı da.

    YanıtlaSil
  2. Ama gercekten efsane cilgin turk. Ya kendine efsane sifati yakistirmak ne harika bir olaydir. "hade meydan" demis adam. Gercekten mukemmel.

    YanıtlaSil
  3. hahahaha...favorim kesinlikle bu arkadaş...sen gerçek bir efsanesin yiğidim

    YanıtlaSil
  4. "Azgın demokrat" fena olmamış gibi. Ahmet Kaya'nın Yorgun demokratından sonra azgın demokrat.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. "o yazı derhal kalkacak ve özür dileyeceksiniz!"

    yasal islem de baslatirmis. bayildim ben buna. :)

    YanıtlaSil